ظروف تفلون زردیس از سفره خانه ای در فشم دزدیده شد

همانطور که می دانید ظروف تفلون زردیس برای راحتی عالی هستند.

علاوه بر اینکه می‌توانند از روغن کمتری برای پخت و پز استفاده کنند، تمیز کردن را نیز آسان می‌کنند.

تخم مرغ عالی، هر بار، تقریباً بدون شستشو؟

من برش میدارم! اما در سال های اخیر، پوشش های نچسب مانند تفلون مورد انتقاد قرار گرفته اند، تا جایی که بسیاری از مردم ظروف نچسب خود را رها کرده اند.

آیا آن ترس ها هنوز پایه گذاری شده اند؟ آیا آنها هرگز بودند؟ ما کمی تحقیق کردیم تا متوجه شویم.

تفلون نام تجاری یک پوشش شیمیایی است، پلی تترا فلوئورواتیلن. 

اولین بار در دهه 1930 برای ایجاد یک سطح غیر واکنشی و نچسب ساخته شد. 

کاشی

این به دلیل استفاده در ظروف آشپزی شناخته شده است، اگرچه می توان از آن برای پوشاندن سایر مواد مانند سیم یا پارچه نیز استفاده کرد تا آنها را ضد آب کند.

نگرانی در مورد استفاده از تفلون مربوط به یک ماده شیمیایی به نام اسید پرفلوروکتانوئیک (همچنین کوتاه شده و به نام PFOA) است که تا سال 2013 برای تولید تفلون استفاده می شد.

مقادیر کمی از این ماده شیمیایی را می توان در ظروف آشپزی یافت، حتی اگر قرار بود بسوزد.

در طول فرآیند تولید، و PFOA با شرایط سلامتی مانند بیماری مزمن کلیوی، اختلالات تیروئید، بیماری کبد، سرطان بیضه، ناباروری و وزن کم هنگام تولد مرتبط است.

واقعیت نه چندان جالب: این ماده شیمیایی در همه جا در ایالات متحده وجود داشت به طوری که بیش از 98 درصد از افراد در یک مطالعه در سال 1999 آن را در خون خود داشتند. 

این امر منجر به برنامه‌ای به نام برنامه مدیریت PFOA توسط EPA شد تا هشت شرکت پیشرو PFOA، از جمله DuPont، سازنده تفلون (از آن زمان آن را به یک شرکت جداگانه به نام Chemours تبدیل کردند) برای حذف استفاده از PFOA تا سال 2015.

آنها پیش از موعد مقرر در سال 2013 این کار را انجام دادند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *