در حالی که پیاز داغ چیپسی یک عنصر اصلی در هر آشپزخانه ای است، اغلب یک ستاره نادیده گرفته شده در بسیاری از غذاها است. همه کاره، خوشمزه و ضروری، انواع مختلفی از پیاز وجود دارد که می تواند به غذاهای شما طعم خوش طعمی بدهد.
اگرچه پیاز به اندازه سایر سبزیجات مغذی نیست، طعم شیرین و تند آنها می تواند کسل کننده ترین دستور غذا را به یک غذای خوش طعم تبدیل کند. از سوپ و سالاد گرفته تا سوپ و سالسا، پیاز پایه و اساس بسیاری از غذاها را فراهم می کند و انواع مختلفی وجود دارد که باید در مورد آنها بدانید.
در این مقاله، ما 20 نوع محبوب و رایج پیاز را فهرست می کنیم و بهترین روش استفاده از آنها را در دستور العمل ها به شما می گوییم.در اینجا 20 نوع مختلف پیاز و بهترین روش هایی که می توانید از آنها استفاده کنید، آورده شده است.
پیاز برمودا نوعی پیاز شیرین است که به دلیل طعم ملایم و محتوای آب بالا شناخته شده است. در حالی که این تنوع قبلا فقط به رنگ سفید بود، اکنون می توانید پیازهای قرمز، بنفش و زرد برمودا را پیدا کنید.
پیازهای برمودا با سطح صاف و شیرین، برای کباب کردن، پر کردن، ایده آل هستند و به هر ماده ای طعم می بخشند.
پیازچه از خانواده آلیوم است و از نزدیک با سیر و پیاز است. پیازچه که به خاطر ساقه های سبز بلند و پیازهای سفید کوچکش شناخته می شود، طعمی شیرین و ملایم با طعمی تند دارد.
برگهای سبز توخالی آنها برای سالادهای تابستانی، سوپها، املتها و هر دستور غذایی دیگری که نیاز به یک لگد خوش طعم دارد، عالی است.
پیاز سیپولینی نوعی پیاز کوچک، پهن و شیرین از ایتالیا است. آنها پیازهای گرد و پهن و پوست نازکی دارند که گاهی اوقات ممکن است پوست کندن آنها دشوار است.
به دلیل طعم بسیار شیرینی که دارد، پیاز سیپولینی را می توان کاراملی کرد، اما به خوبی برشته یا با روغن یا کره سرخ می شود.