کشک مایع گوسفندی یک محصول لبنی تخمیر شده است که به چربی سوزی کمک می کند.
پروبیوتیک های موجود در کشک دستگاه گوارش شما را سالم نگه می دارد، متابولیسم را بهبود می بخشد و کاهش وزن را تسهیل می کند. به حفظ BMI سالم کمک می کند.
کاهش چربی شکم
کشک به حفظ یک سبک زندگی سالم و تقویت ایمنی کمک می کند. کشک سرشار از پروتئین و کلسیم است که شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد. این به جلوگیری از پرخوری و سوزاندن چربی شکم شما کمک می کند.
غذای انرژی زا
تابستان ها در هند گرم است و مصرف روزانه کشک به مقابله با گرما کمک می کند. اثر خنک کنندگی طبیعی دارد.
متخصصان تغذیه بر اهمیت مصرف روزانه کشک تاکید دارند. مملو از منیزیم است که انرژی را به سرعت آزاد می کند.
کشک به عنوان بهترین غذا برای رژیم غذایی بعد از تمرین شما عمل می کند.
مراحل ساده برای تهیه کشک خانگی؟
کشک یک غذای ساده است و هر خانواده هندی را کامل می کند. درست کردن آن در خانه بسیار آسان است. شیر باید بجوشد و تا دمای اتاق خنک شود.
یک استارتر برای تهیه کشک مهم است. بخش کوچکی از کشک برای تهیه یک دسته جدید ذخیره می شود. کشت استارتر را بسته به شرایط آب و هوایی، شیر و کشت استارتر به شیر اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا استارتر و شیر خوب مخلوط شوند.
شیر مخلوط شده با کشت استارتر را به مدت 6 تا 10 ساعت دست نخورده بگذارید. زمان ممکن است بسته به شرایط آب و هوایی متفاوت باشد.
چگونه کشک را بدون کشک درست کنیم؟
کشک را می توان بدون کشک درست کرد. تنها چیزی که نیاز دارد یک فرهنگ آغازین است. با کمک فلفل دلمه ای می توانید استارتر را در خانه درست کنید.
برای تهیه یک فرهنگ استارتر، تنها چیزی که نیاز دارید شیر خامه کامل است. شیر را بجوشانید و در دمای اتاق خنک کنید تا بتوانید با دستان خالی آن را لمس کنید. حالا فلفل قرمز یا سبز را به شیر ولرم اضافه کنید.
مطمئن شوید که ساقه آن به فلفل چسبیده و در شیر فرو رفته است. اجازه دهید به مدت 10-12 ساعت دست نخورده بماند و کشت استارتر آماده خواهد شد.
طعم فرهنگ استارتر در مقایسه با کشک چندان خوب نخواهد بود و نمی توان آن را مصرف کرد. از این فرهنگ استارتر می توان برای تهیه کشک استفاده کرد.