همانطور که می دانید ترشی خانگی لیته یکی از انواع ترشی ها می باشد که ممکن است مورد علاقه همه نباشد.
من می خواهم یک غذای جانبی خوشمزه را به شما معرفی کنم که اغلب نادیده گرفته می شود. ترشی بادمجان ایتالیایی!
این غذای بی نظیر را می توانید به عنوان پیش غذا یا پیش غذا میل کنید. برای هر موقعیتی مناسب است و به راحتی در خانه درست می شود.
ترشی ها نیز به راحتی درست می شوند و برای پختن غذاهای شما عالی هستند.
ترشی بادمجان ترشی بادمجان ترشی است و کاملاً تحت روغن زیتون نگهداری می شود و با سیر و پونه کوهی طعم دار می شود، همانطور که در ایتالیا انجام می شود.
بعد از درست کردن بادمجان های ترشی، می توانید از آنها در دستور العمل های مختلف ترشی استفاده کنید. بادمجان ترشی یک ماده حیاتی در بسیاری از ترشی های تند است.
این یکی از غذاهای اصیل ایتالیایی است که در آرژانتین از طریق مادر ایتالیایی ما ساخته شده است و در هر خانه ای یک غذای اصلی است. همچنین یکی از معروف ترین ها به نام پارمیگیانای بادمجان است.
ترشی بادمجان یک ایده عالی برای حفظ محصولات تازه برای فصل ترشی است، و بادمجان ترشی یک ترکیب همه کاره ترشی است.
تقریباً هر چیزی را میتوانید ترشی کنید، اما برای من، ترشی بادمجان در طول سال ترشی مورد علاقهام باقی میماند و ما همیشه این پیش غذا را به راحتی در یخچال داریم.
این یک روش ساده است. زمان زیادی را صرفاً نمی گیرد.
چیزی که زمان می برد خلاص شدن از شر مایعات اضافی بادمجان است. پس از آن مرحله، همه چیز در کمتر از 30 دقیقه آشکار می شود.
بهتر است از روز قبل یا 8 ساعت قبل از آن شروع کنید، بنابراین بهترین زمان را داشته باشید و مقدار آن را دو برابر کنید، زیرا باید قبل از شروع به خوردن آن را به مدت یک ماه در یخچال استراحت دهید.